FULL SERVICE

VAN ONTWERP TOT UITVOERING

Professionele & creatieve standbouw

DCRT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen en bouwen van beursstands van 4m2 tot 400m2. Wij beloven de zorg voor de stand van A-Z uit handen te nemen, zodat u zich kunt focussen op uw bezoekers. Onze creativiteit en uw wensen qua merkbeleving, maken samen unieke beursconcepten.

De afgelopen jaren heeft DCRT als standbouwer vele bedrijven kunnen helpen hun beursdeelname tot een succes te maken. Dit doen we door de wensen en doelstelling van de beursdeelname te vertalen naar een passend standbouw concept. We verdiepen ons in uw merkwaarden en laten het voorstel passen binnen het gewenste budget. Kwaliteit hoeft daarbij niet direct duur te zijn.

“Stand out”

Beursdeelnemers doen hun uiterste best op te vallen, dat betekent dat u moet uitblinken! Wij nemen graag plaats achter de tekentafel voor een creatief beursconcept. Dit kan uiteenlopen van een jaren 80 huiskamer look & feel met originele rekwisieten tot futuristisch strak witte stand met gebogen LED-wanden en technologische hoogstandjes. En de hoogte in met meerdere verdiepingen? Geen wens is ons te gek.

Slimstock op Eurocis

Kennismaking en brainstormsessie

Voor een eerste kennismaking komen wij graag naar u toe. We bespreken onze werkwijze en wat uw doel is van de beursdeelname. Wat zijn uw wensen, wat is de merkidentiteit van uw onderneming? Wilt u de stand eenmalig of vaker gebruiken? In dit open gesprek zorgen wij ervoor dat we zoveel mogelijk informatie mee kunnen nemen naar de tekentafel om ze een eerste standbouw ontwerp voor u te maken.

Visualisatie

Bent u geïnteresseerd in een beursstand gebouwd door DCRT? Dan bezoeken wij u graag voor een kennismaking en brainstormsessie. Wij verwerken het beursconcept in een 3D tekening, zodat u letterlijk een kijkje in de stand kunt nemen. Uiteraard is er een ruime mogelijkheid tot het geven van feedback, waarna wij tot het definitieve design werken.

Buitenstand

Eerste voorstel en offerte

Na onze kennismaking en brainstormsessie over uw standbouwconcept gaan wij direct aan de slag. DCRT probeert altijd na 7 dagen een eerste voorstel te presenteren. Wij maken voor u een eerste (3D) tekening van de stand en verwerken dat in een visuele presentatie om u de stand vanuit alle ooghoeken te kunnen laten zien. Samen met deze presentatie ontvangt u de offerte.

Modulaire standbouw

Wilt u de stand meerdere malen gebruiken? Kies dan voor een beursconcept met modulaire opbouw. Dit houdt in dat u de stand in zijn geheel of in delen opnieuw gebruikt. De stand blijft in optimale conditie. Na afloop van de beurs verpakken we de stand voor transport naar onze loods. Hier kunnen we eventueel onderhoud verzorgen en de stand opslaan, klaar voor een volgend evenement.

Oma BoBs Horecava

Bespreken standbouwvoorstel

Na ontvangst van het voorstel bellen wij u op om er telefonisch doorheen te lopen. Wanneer u het prettig vindt dat wij persoonlijk langskomen bij u op kantoor dan kan dat uiteraard ook. Bespreken het hele standbouw plan en kunnen deze vervolgens nog naar de nieuwe inzichten en ideeën aanpassen.

Grensverleggend

Onze werkzaamheden gaan verder dan de Nederlandse grens. Neemt u binnenkort deel aan een beurs of evenement in binnen- of buitenland? Wij staan als professionele en creatieve standbouwer voor uw klaar!

Intertraffic 2018

Definitief ontwerp

We sturen na het overleg na enkele dagen een herzien voorstel op. Hierin zijn de mogelijke aanpassingen verwerkt. Wanneer u akkoord gaat met het voorstel ontvangt u van ons de bevestiging en gaan wij aan de slag met het maken van de productieplanning.

Volledig ontzorgen

Wij schakelen 1 op 1 met de beursorganisator, zodat alle benodigde faciliteiten aanwezig zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een wateraansluiting, internet, stroom of mogelijke hangpunten. Alle aanvragen nemen we uit handen. Wij kunnen zelfs het transport van uw beursmaterialen verzorgen. Uw beursmedewerkers hoeven enkel nog plaats te nemen in de stand.

Incosmetics 2018

Begeleiding tot, tijdens en na uw beursdeelname.

Wanneer wij de planning rond hebben en de contracten retour hebben begeleiden wij u tijdens het hele standbouw traject. Wij zorgen voor de aanvragen die nodig zijn voor uw deelname. Denk daarbij aan een wateraansluiting, internet, stroom, mogelijke hangpunten etc. Transport van de materialen die u nodig heeft in uw stand kunnen wij ook verzorgen. Dat stemmen wij dan onderling af.

Meubels & decoratie

DCRT is een creatieve one-stop-shop voor standbouw. We combineren maatwerk standbouw met onze meubellijnen en decoratiematerialen.

Standbouw

Het bouwen van uw beursstand

Wanneer de planning rond is, de aanvragen zijn gedaan start het bouwen van uw stand. In onze werkplaats gaan wij aan de slag om uw product te maken en te produceren. De beursstand wordt zo gebouwd dat deze zeer makkelijk in elkaar te zetten is en weer uit elkaar kan. Door modulair te bouwen kunt u de stand vaker gebruiken.

Samenwerking

DCRT hecht veel waarde aan een langdurige samenwerking. Na de beurs spreken we u graag voor een evaluatie en eventuele plannen voor een volgende samenwerking. Bent u benieuwd met wie wij nog meer samenwerken?

Standbouw Zacapa

Na afloop van uw beursdeelname

Op het moment dat de beurs is afgelopen staan wij klaar om uw stand weer netjes af te breken. Wij assisteren desgewenst eerst bij het leeg halen van uw stand. Tijdens afbouw wordt de stand netjes verpakt en klaar gemaakt voor transport terug naar onze loods. Wij kunnen daar de stand desgewenst voor u opslaan om hem voor een volgend event nogmaals te kunnen gebruiken. Wij zorgen dan ook voor het onderhoud van de beursstand zodat deze er netjes uit blijft zien.

Quotes

0
11

Jaren ervaring

0
64

Beurzen

0
613

Standwanden

0
341

Stands

Quotes

Quotes

Laat ons u terugbellen

Heeft u advies nodig of enkele vragen? Laat hier uw telefoonnummer achter. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of neem direct
telefonisch contact
met ons op

Laat ons u terugbellen

Laat hier gemakkelijk en snel uw telefoonnummer achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of neem direct
telefonisch contact
met ons op

Product added successful
0

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken