Veel gestelde vragen

De meest voorkomende vragen hebben wij voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!

Hoe plaats ik mijn bestelling bij de verhuurwebshop DCRT event decorations & styling?
Het plaatsen van een bestelling kan in onze webshop, telefonisch of per e-mail.

Kan ik een geplaatste bestelling nog wijzigen?
Wijzigingen van de bestelling kunnen tot 2 werkdagen voor de dag van levering telefonisch of per e-mail aan ons doorgegeven worden.
Bij eventuele wijzigingen binnen deze 2 werkdagen voor levering wordt gekeken of het nog mogelijk is deze wijziging te verwerken. Deze last-minute wijzigingen kunnen alleen telefonisch in behandeling genomen worden.

Waarom moet ik een account aanmaken?
Het is goed om een account aan te maken om zo sneller en gemakkelijker te kunnen bestellen. Alle orders die u maakt worden bewaard, dus kunt u eerder gemaakte orders makkelijk nogmaals bestellen.
De stappen spreken voor zich. Vul alle gegevens in, abonneer op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwe artikelen. Ons advies is om altijd ingelogd de artikelen in de winkelmand te plaatsen. Alle internetorders worden gecontroleerd door onze medewerkers, zij zullen eventueel contact met u opnemen indien er een wijziging is of vraag vanuit onze kant.

Hoe weet ik of mijn bestelling definitief is en geleverd zal worden?
Zodra een bestelling geplaatst wordt in onze webshop, controleren wij de beschikbaarheid van de materialen. Wanneer er materialen onverhoopt niet beschikbaar zijn, zullen we u een alternatief aanbieden. De bevestiging van de bestelling en de beschikbaarheid van de materialen wordt in een orderbevestiging per mail naar u verzonden. De bestelling is vanaf dat moment definitief, wilt u liever een offerte aanvragen geef dit dan aan bij uw bestelling.

Is er een showroom waar ik voorbeelden van de materialen kan zien?
In ons warehouse aan de Lakenblekerstraat 52 kunt u alle meubels komen bekijken. Op aanvraag kunnen we een live setting opbouwen in onze meeting room.

Wat zijn de openingstijden van DCRT event decorations & styling?
De sales afdeling is op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00 uur op telefoonnummer 023 555 13 90. Het magazijn is op werkdagen geopend van 7:00 tot 18:00 uur.

Wat zijn de bezorgkosten?
De bezorgkosten worden berekend aan de hand van de ritafstand en de flexibiliteit van de gewenste bezorg- en ophaaltijden. In sommige gevallen geldt er een aangepast tarief, wanneer bijvoorbeeld ritten gecombineerd kunnen worden in dezelfde regio.
De bezorgtijden zijn zo veel mogelijk in overleg met U als opdrachtgever. U kunt ook kosteloos uw materialen zelf ophalen en retourneren tijdens onze openingstijden van maandag tot en met vrijdag.

Moeten de materialen schoon geretourneerd worden?
We vragen u wel om materialen veegschoon en in dezelfde verpakking te retourneren als bij levering. U ontvangt deze voorwaarden bij uw bestelling.

Wanneer materialen tijdens het gebruik beschadigen, wat is dan de procedure?
Indien materialen beschadigen tijdens het gebruik kunt u dat direct melden aan de chauffeur of de projectleider of contact opnemen met ons kantoor. Wij nemen vervolgens contact met u op om de schade te beoordelen en kosten van de schade met u door te nemen. Maak altijd even een foto van de schade zodat hier geen misverstanden over kunnen ontstaan. Bij de verhuur van de materialen sluit u automatisch een verzekering af voor kleine schades.

Mochten de materialen bij levering niet aan uw wensen voldoen, dan verzoeken wij u om dit onmiddellijk en in ieder geval voor aanvang van het evenement telefonisch aan ons te melden, zodat wij waar nodig voor een passende oplossing kunnen zorgen.

 

 

Laat ons u terugbellen

Heeft u advies nodig of enkele vragen? Laat hier uw telefoonnummer achter. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of neem direct
telefonisch contact
met ons op

Laat ons u terugbellen

Laat hier gemakkelijk en snel uw telefoonnummer achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of neem direct
telefonisch contact
met ons op

Product added successful
0

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken