Internationale conferentie

Het westergasterrein was het decor voor de meerdaagse internationale conferentie HashiConf. Drie dagen waren gevuld met keynotes, trainingen en 1 op 1 momenten met de HashiCorp ontwikkelaars. DCRT ontwikkelde een industrieel event concept, waarin de branding van HashiCorp, comfort van de bezoekers en settings passend bij de verschillende programmaonderdelen geheel tot hun recht kwamen. Dit event was in samenwerking met Anke Producties.

Delen:

Futuristisch, industrieel, trendy

Het event concept voor HashiConf combineerde het industriële karakter van de locatie, met het futuristische karakter van het bedrijf met een ‘styling twist’ anno nu. Niet alleen het meubilair was een mix ’n match, maar ook de verschillende ruimtes van de conferentie waren elk uniek maar combineerden goed met elkaar.

“Simone en ik willen jullie allemaal ontzettend bedanken voor jullie bijdrage en fijne samenwerking, dankzij jullie is dit event tot in de puntjes geslaagd en dat merkten alle gasten en HashiCorp ook. We hebben hele goede feedback mogen ontvangen: ”Best event EVER!!”. Wij zijn heel trots maar hebben dit ook zeker ook aan jullie te danken.” Anke Beeldens – Anke Producties

 

Delen:

Delen:

Laat ons u terugbellen

Heeft u advies nodig of enkele vragen? Laat hier uw telefoonnummer achter. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of neem direct
telefonisch contact
met ons op

Laat ons u terugbellen

Laat hier gemakkelijk en snel uw telefoonnummer achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of neem direct
telefonisch contact
met ons op

Product added successful
0

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken