Internationaal sales event

Voor het jaarlijkse internationale sales event van Jacobs Douwe Egberts, reisde DCRT de grens over naar de Altonaer Kaispeicher te Hamburg. In samenwerking met Unravel Incentives ontwikkelden wij een belevingswereld op het gebied van koffie en koffiemachines. Elke blend kreeg een aparte wereld; van thuis opstaan met de geur van vers gezette koffie, tot de opkikker op kantoor om weer een goede prestatie te leveren.

Voor dit project werden verschillende disciplines binnen DCRT gecombineerd: standbouw en event concepting. Hierdoor was het mogelijk de experiences te bouwen, in te richten en te stylen. Er waren verschillende werelden, maar de totaalbeleving klopte. Dat is één van de voordelen wanneer standbouw en styling door dezelfde partij worden uitgevoerd.

De opdracht om een verrassend en vernieuwend event design te ontwikkelen was geslaagd. Het team van Jacobs Douwe Egberts in buurland Duitsland liet weten “Thanks for making our event in Hamburg a huge success! You all went above and beyond. The worlds you built were truly impressive!“

Delen:

Delen:

Delen:

Laat ons u terugbellen

Heeft u advies nodig of enkele vragen? Laat hier uw telefoonnummer achter. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of neem direct
telefonisch contact
met ons op

Laat ons u terugbellen

Laat hier gemakkelijk en snel uw telefoonnummer achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of neem direct
telefonisch contact
met ons op

Product added successful
0

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken