Event design Logiconomi congres

DCRT verzorgde het event design voor het Logiconomi congres van Toyota in SugarCity. Dit congres dat het best omschreven kan worden als een “Logistics planning forum” bood een combinatie van inspirerende sprekers, demonstraties en de mogelijkheid in contact te komen met internationale product experts. Voor elk onderdeel van dit event ontwikkelden de event designers van DCRT een passende sfeer en setting. Een ontvangst met grote eyecatcher, demo stages, lounge ruimtes, buffetten voor F&B, netwerkruimtes en aparte pop-up locaties. Met oog voor de logistieke wereld werd een zeer sfeervolle omgeving verzorgd.

Delen:

Stoer & functioneel

Logiconomi is een term ontwikkeld door Toyota die de combinatie van een lean economisch logistiek proces in één woord samenvat. Tijdens het event waren er diverse demonstraties van logistieke tools die nog niet op de markt waren verschenen. Deze werden op bijzondere wijze gedemonstreerd, o.a. met een stage compleet gebouwd uit pallets. Hierdoor was het voor bezoekers mogelijk om rondom plaats te nemen en de nieuwste logistieke technologie in actie te zien.

Een andere stoere functionele toepassing was het gebruik van meerdere Pop-Up Event Boxen. Deze werden ingezet als pop-up werkruimte of netwerklocatie, en als horeca uitgiftepunt. Het eindresultaat was voor DCRT’s event designers een absolute highlight van dit jaar. Ook de opdrachtgever was enthousiast. Het team van Logiconomi liet weten “We would like to thank you for the good collaboration during our Logiconomi event and for having contributed to the success of this event. The expectations were as high as the challenges but, when listening to the feedback, we may say that, together, we have succeeded in delivering a great experience to our visitors. Therefore, we would like to thank you and all members of your team for your support and for the quality of your services.”

Delen:

Delen:

Laat ons u terugbellen

Heeft u advies nodig of enkele vragen? Laat hier uw telefoonnummer achter. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of neem direct
telefonisch contact
met ons op

Laat ons u terugbellen

Laat hier gemakkelijk en snel uw telefoonnummer achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of neem direct
telefonisch contact
met ons op

Product added successful
0

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken